Lucas Bakker Podiumtechniek is de dealer van de Roll A Ramp voor Nederland en verkopen deze al meer dan 10 jaar. Door de opgedane ervaring kunnen wij u helpen en adviseren om de beste oplossing en keuze te maken.

 

Roll A Ramp is de beste manier voor het overbruggen van niveau verschillen zoals: trappen, drempels, toegankelijk maken voor rolstoel en scootmobiel gebruikers en heel veel andere toepassingen.  De Rolweg oprijplaat is een oplossing die  geschikt is voor transportmiddelen met wielen zoals: transportkarren, rolcontainers, flightcases, motoren, maar ook voor huisdieren, mensen. De Roll A Ramp heeft veel internationale en innovatieve prijzen gewonnen.  

 

De Roll A Ramp is gemaakt van hoogwaardig aluminium, opgebouwd aluminium panelen,  water doorlatend antislip en ligt in gewicht. De rolweg is een duurzame investering voor vele jaren.

 

De Roll A Ramp oprijplaat bestaat uit aparte panelen die onderling scharnierbaar zijn en ervoor zorgen dat de rolweg opgerold kan worden. Met deze panelen heeft u de mogelijkheid om de rolweg makkelijk te verlengen of in te korten.   

 

De afmeting, gewicht en maximale belasting van een ROLWEG zijn vermeld op de website, de puntbelasting is in het midden van de rolweg bij een vrije overspanning. Bij lange lengtes is de opgegeven belasting vermeld met gebruik van extra steunpunten.     

 

De Roll A Ramp is leverbaar in verschillende breedten en lengtes, op de website is de maximale lengte circa 6 meter. Wilt u een langere lengte dan is dat mogelijk tot meer dan 10 meter, neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Rolweg oprolbare rolstoel oprit.

!